Over ons

De Kernwaarden van Bokxing IT zijn: betrokkenheid, daadkracht en innovatie. Met ons gedreven team bedienen wij vanuit Delft sinds 2000 klanten uit diverse beroepsgroepen. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers ongestoord kunnen werken en zich op hun core business kunnen blijven concentreren.

Met onze ingenieus-en-innovatief-instelling hebben wij in het Nederlandse bedrijfsleven de sporen verdiend en een klantenkring opgebouwd van honderden tevreden klanten.

Wij zorgen met onze totaaloplossing niet alleen voor een goed werkende IT-omgeving, wij ontzorgen!

Vacatures

Bokxing IT staat niet stil, wij zijn continue in ontwikkeling. Wij hebben altijd plek voor enthousiaste kundige mensen die graag met ons het avontuur aan durven.

In het overzicht hieronder van je al onze openstaande vacatures. Staat er niets voor jou bij maar heb je ons toch iets te bieden neem dan vooral contact op via: .

Vacature

Vacature: Sales-medewerker

Uitdagende functie als Sales-Medewerker Ben jij een echte verkoper die houdt van mensen en ICT? Wil jij samen mooie stappen zetten met relaties? En houd

Lees meer »
Vacature

Vacature: Projectmedewerker

Uitdagende functie ICT projectmedewerker. Ben jij in staat zelfstandig cloud-oplossingen te realiseren en geef jij klanten graag de juiste adviezen over uiteenlopende vraagstukken? Weet jij

Lees meer »
Vacature

Vacature: Binnendienstmedewerker

Toffe uitdaging als binnendienstmedewerker Ben je sociaal en gedreven? Ben jij goed in documenteren en communicatie? Wil jij samen met ons mooie stappen zetten met klantrelaties?

Lees meer »
Vacature

Vacature: Servicedeskmedewerker

Uitdagende ICT functie als Servicedesk Medewerker Ben jij een allround ICT’er die ervan houdt om verschillende klanten te ontzorgen en ondersteunen? Ben je communicatief sterk

Lees meer »

Ons Team

Mirko van Schagen

Directeur / Sales

Gerben Tiele

Operational Manager

Vince Bentvelsen

Servicedesk Coordinator

Kelvin Kettenis

Accountmanager

Robert Matthieu

Project Manager

Danny Boot

Onsite Engineer

Casper van Westerlaak

Consultant

Davey van der Hoek

Consultant

Jimmy Meertens

Service Engineer

Dennis de Nijs

Service Engineer

Fernando Alvarez Soria

Service Engineer

Kevin de Vries

Service Engineer