Assurantie Branche

Waarom Bokxing IT de Juiste Keuze is voor de Assurantie Branche

 Bij Bokxing IT begrijpen we als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn in de assurantie branche. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we een diepgaande kennis opgebouwd van de specifieke eisen en uitdagingen waar u dagelijks mee te maken heeft.

Specialist in Volmacht Werkprogramma’s

Onze uitgebreide ervaring binnen de assurantie branche betekent dat we volledig op de hoogte zijn van alle eisen van het volmacht werkprogramma. Wij zorgen ervoor dat uw IT-systemen naadloos aansluiten op deze vereisten, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw klanten.

 

 

Voldoen aan DORA en NIS2 Richtlijnen

Met de toenemende regulering en veiligheidsvereisten, zoals DORA (Digital Operational Resilience Act) en NIS2 (Network and Information Systems Directive), is het cruciaal dat uw IT-infrastructuur compliant is. Bij Bokxing IT zorgen we ervoor dat uw systemen vanaf de basis al voldoen aan deze richtlijnen, zodat u altijd aan de laatste wet- en regelgeving voldoet.

ISO 27001 en ISAE 3402 Type II

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Daarom zijn we ISO 27001 gecertificeerd en beschikken we over een ISAE 3402 type II rapportage. Deze certificeringen bewijzen dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging en operationele processen. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens bij ons in veilige handen zijn.

 

Partnerschappen met Top Softwareleveranciers

Wij werken nauw samen met toonaangevende softwarebedrijven zoals Assu, DIAS en ANVA. Deze partnerships stellen ons in staat om oplossingen te bieden die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de assurantie branche. Met Bokxing IT heeft u altijd toegang tot de beste tools en technologieën.

Meer dan 200 Tevreden Klanten

Onze klantenkring spreekt boekdelen: meer dan 200 bedrijven in de assurantie en financiële sector vertrouwen op onze expertise en service. Of u nu een groot of klein bedrijf bent, wij zorgen ervoor dat uw IT werkt voor een vaste prijs per maand. Geen verrassingen, gewoon betrouwbare IT-ondersteuning.

Blijvende Ontwikkeling en Innovatie

De markt staat niet stil, en wij ook niet. Bij Bokxing IT blijven we ons ontwikkelen en innoveren om u steeds de beste oplossingen te kunnen bieden. Wij volgen de laatste trends en technologieën op de voet, zodat u altijd een stap voor blijft.

Direct en Persoonlijk Contact

Bij problemen wilt u snel geholpen worden, zonder lange wachttijden. Onze servicedesk biedt direct en persoonlijk contact, zodat u snel weer verder kunt met uw werk. Geen onpersoonlijke callcenters, maar echte mensen die uw situatie begrijpen en oplossen.

Kies voor Bokxing IT en ervaar de zekerheid van een betrouwbare IT-partner die uw taal spreekt en uw behoeften begrijp.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.