All in ICT​

Online Werkplek

Wilt u overal veilig kunnen werken en toegang hebben tot al uw bestanden? Dan is onze complete cloud werkplek de oplossing voor u! Onze oplossing combineert applicatieservers en remote terminalservers, volledig in de cloud.

Waarom kiezen voor onze cloud werkplek?
Altijd en overal toegang: Werk veilig en eenvoudig aan uw bestanden en bedrijfssoftware, waar u ook bent.
Zorgeloos werken: Wij verzorgen het volledige beheer en support van uw online werkplek op afstand, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijfsvoering.
Geavanceerde beveiliging: Uw gegevens zijn altijd beschermd met onze top-notch beveiligingsmaatregelen.
Gebruiksvriendelijke omgeving: Gemakkelijk te gebruiken en naadloze integratie met uw dagelijkse werkprocessen.

Met Bokxing IT heeft u een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat uw cloud werkplek altijd optimaal functioneert. Laat ons het technische beheer overnemen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf.

Moderne Werkplek

Naast onze online werkplekken bieden wij nu ook de Moderne Werkplek aan, volledig gebaseerd op Microsoft 365. Deze oplossing is ideaal voor klanten die hun bedrijfsapplicaties al als SaaS afnemen.

Waarom kiezen voor de Moderne Werkplek?Kostenbesparend: Vaak goedkoper dan traditionele online werkplekken en/of onpremise oplossingen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Geavanceerde Beveiliging: Geniet van dezelfde top-notch beveiligingsfuncties die uw gegevens beschermen.
Flexibiliteit:
Werk overal en altijd, dankzij de cloudgebaseerde technologie.
Verhoogde Samenwerking: Profiteer van verbeterde samenwerking en communicatie met tools zoals Microsoft Teams, SharePoint, en OneDrive.

Ervaar de voordelen van een moderne, efficiënte en veilige werkplek met Microsoft 365. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze oplossing uw bedrijf kan transformeren.

 

On-premise oplossingen

In situaties waarin een cloudoplossing niet toereikend is, bieden wij ook lokale oplossingen aan. Met deze aanpak wordt u volledig ontzorgd terwijl de infrastructuur bij u op locatie opereert.

Wij maken gebruik van onze bewezen 1A-server oplossing om u te verzekeren van een snelle, veilige en op maat gemaakte omgeving die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. Zo kunt u vertrouwen op een robuuste en efficiënte IT-infrastructuur, direct bij u op locatie.

Ontdek hoe onze lokale oplossingen uw bedrijf kunnen ondersteunen en neem contact met ons op voor meer informatie.

 

VOIP oplossingen

Door onze ruime ervaring en slim gebruik van software op het gebied van VOIP-telefonie kunnen wij u een complete telefooncentrale bieden met begrijpelijke functionaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Omdat de telefoniesoftware door onze partner 1A ontwikkeld wordt zijn wij in staat slimme koppelingen aan te bieden met bedrijfssoftware zoals bijvoorbeeld DIAS, AssuPro en Realworks.