All in ICT​

Cloud oplossingen

Wilt u overal veilig kunnen werken, én bij al uw bestanden kunnen? Dan is onze cloud werkplek de oplossing voor u! Waar u ook bent, u kunt veilig bij uw bestanden en bedrijfssoftware. Zo kunt u overal eenvoudig en zorgeloos aan het werk. Bokxing IT verzorgt het gehele beheer en support van uw online werkplek op afstand.

Door onze werkwijze heeft u alle tijd om zich te focussen op  uw bedrijfsvoering.

On-premise oplossingen

In de enkele gevallen waar een cloud oplossing niet volstaat bieden wij ook lokale oplossingen aan waarmee u ontzorgt wordt en de infrastructuur bij u op locatie opereert. Hiervoor maken wij gebruik van onze bewezen 1A-server oplossing om te zorgen dat u verzekerd bent van een snelle, veilige en op maat gemaakte omgeving.

VOIP oplossingen

Door onze ruime ervaring en slim gebruik van software op het gebied van VOIP-telefonie kunnen wij u een complete telefooncentrale bieden met begrijpelijke functionaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Omdat de telefoniesoftware door onze partner 1A ontwikkeld wordt zijn wij in staat slimme koppelingen aan te bieden met bedrijfssoftware zoals bijvoorbeeld DIAS, AssuPro en Realworks.