Versterking van beveiliging EDR uitrol

with secure

Bij Bokxing IT leggen we niet alleen de nadruk op hoogwaardige dienstverlening, maar hechten we ook veel belang aan beveiliging.

Om voortdurend effectieve beveiliging te kunnen bieden, blijven we zoeken naar nieuwe en verbeterde oplossingen en passen we onze diensten aan wanneer dat nodig is.
De laatste tijd hebben we uitgebreid getest met WithSecure EPP + EDR, deze nieuwe oplossing bieden we inmiddels standaard aan bij nieuwe klanten. WithSecure is niet alleen een antivirus-, antimalware- en firewallsoftware, maar ook een essentieel onderdeel dat zowel de computers van onze klanten als onze  Windows Applicatieservers beschermt.Hoewel we eerder vertrouwden op WithSecure EPP als onze standaardaanpak, hebben we nu gekozen voor WithSecure EPP + EDR.

De toevoeging van EDR, wat staat voor Endpoint Detection and Response, tilt onze beveiligingsmaatregelen naar een hoger niveau. In tegenstelling tot de voornamelijke focus van EPP op preventie aan de frontlinie – waarbij bestanden worden beoordeeld op veiligheid bij het openen of downloaden – zorgt EDR voor continue monitoring van eindpunten. Deze 24/7 waakzaamheid maakt real-time detectie en onderzoek mogelijk. Bij een mogelijke dreiging reageert de tool onmiddellijk en doeltreffend.

Voor klanten die momenteel WithSecure EPP gebruiken op hun computers, is de overgang naar EDR niet verplicht. We raden het echter sterk aan. Onze klanten die gebruikmaken van online werkplekken hebben al geprofiteerd van de voordelen van WithSecure EPP + EDR, zonder enige invloed op hun huidige prijsstructuur.

Vanaf 1 oktober 2023 vereisen we dat alle gehoste Windows servers overstappen op WithSecure EPP + EDR. We willen benadrukken dat de bijbehorende kosten pas vanaf 1 januari 2024 aan onze klanten worden doorberekend. Vanaf die datum wordt deze aanpassing dus meegenomen op de facturen.
Dit betekent dat de prijs van Hosted Applicatieservers met 6,- euro (exclusief btw) zal stijgen.

Als u vragen heeft of meer verduidelijking nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team.

Ik wil meer informatie

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

Vacatures

Vacature: Projectmedewerker

Uitdagende functie ICT projectmedewerker. Ben jij in staat zelfstandig cloud-oplossingen te realiseren en geef jij klanten graag de juiste adviezen over uiteenlopende vraagstukken? Weet jij

Lees verder »