Nieuwe Functie BRIA!

Bria

Om onze klanten nog beter te ontzorgen blijven wij constant onze diensten verbeteren. Één van onze meest gebruikte dienst, is onze VoIP telefonie. Daarom vinden wij het zeker in deze tijd belangrijk dat onze diensten zo flexibel mogelijk te gebruiken zijn.

Het is nu mogelijk om je mobiele telefoon te gebruiken als vaste telefoon zonder daar een extra simkaart voor aan te schaffen, of je huidige mobiele abonnement aan te passen.

Met Bria op je telefoon bel je met jouw vaste kantoor-telefoonnummer en ben je ook bereikbaar op je interne toestelnummer. Waar je ook bent, via de Bria App bel je op kantoor, thuis, vakantie adres of onderweg en ben je optimaal bereikbaar.

Wij kunnen deze dienst voor het hele kantoor of per gebruiker aanbieden, zodat collega’s die veel onderweg zijn hier optimaal gebruik van kunnen maken.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nog meer vacatures

Vacature: Projectmedewerker

Uitdagende functie ICT projectmedewerker. Ben jij in staat zelfstandig cloud-oplossingen te realiseren en geef jij klanten graag de juiste adviezen over uiteenlopende vraagstukken? Weet jij

Lees verder »