ISO 27001 Certificaat behaald!

Bokxing IT heeft het ISO 27001 certificaat behaald!

Wij gaan al jaren voorzichtig om met bedrijfsdata die ons door klanten wordt toevertrouwd. Om dit goed te waarborgen wordt steeds belangrijker. Om deze reden zijn wij afgelopen jaar begonnen met de implementatie van een nog beter informatiebeveiligingssysteem (ISMS) met als doel dit te toetsen aan de ISO27001 norm. ISO 27001 is de hoogste internationale standaard voor informatiebeveiliging, en een ISO 27001 certificaat wordt uitsluitend verstrekt aan organisaties die succesvol en effectief hun informatiebeveiligingssysteem (ISMS) hebben geïmplementeerd.

Dit systeem richt zich op de veiligheid van alle (digitale) gegevens van de organisatie door het continu terugbrengen van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. De norm wordt zowel intern als extern gebruikt om te beoordelen of de organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving en de bedrijfseigen criteria voor veiligheid van informatie.

Wij zijn dan ook bijzonder trots om u te mogen meedelen dat wij het internationale standaard ISO 27001 certificaat hebben behaald. Met deze certificering waarborgen wij dat wij doordacht en op de juiste wijze met informatiebeveiliging om gaan.

Door de huidige coronamaatregelen is dit wel anders verlopen dan wij ons voor ogen hielden. Het op afstand samenwerken en implementeren van het managementsysteem was een uitdaging, maar ook de audits waren op afstand, waar deze normaal met een locatiebezoek worden uitgevoerd.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

Vacatures

Vacature: Projectmedewerker

Uitdagende functie ICT projectmedewerker. Ben jij in staat zelfstandig cloud-oplossingen te realiseren en geef jij klanten graag de juiste adviezen over uiteenlopende vraagstukken? Weet jij

Lees verder »