Fantastisch nieuws: Bokxing IT behaalt ISAE 3402 Type II-rapportage

ISAE 3402 type II

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij de ISAE 3402 Type II-rapportage hebben behaald. Dit is een prestatie waar wij ontzettend trots op zijn!

Een ISAE-verklaring is een grondig onderzoek naar de effectiviteit van de beheersmaatregelen die wij hebben geïmplementeerd om de kritische processen van onze klanten te beveiligen. Het toont aan dat onze processen niet alleen doeltreffend zijn omschreven, maar ook daadwerkelijk worden nageleefd en dat de beoogde doelstellingen worden bereikt.

Voor de ISAE 3402 Type II-verklaring wordt een periode van minimaal zes maanden geëvalueerd, waarin bewijs wordt verzameld over onze processen en tools, inclusief de bijbehorende risico’s en beheersmaatregelen. Een auditor beoordeelt vervolgens of deze maatregelen effectief zijn geweest in het bereiken van de vastgestelde beheersdoelstellingen.

Dit betekent dat we niet alleen de juiste processen en beheersmaatregelen hebben geïmplementeerd en beschreven, maar dat we ons daar ook strikt aan houden.

In het ISAE 3402 Type II-rapport wordt onder andere beschreven hoe Bokxing IT omgaat met risicomanagement, informatiebeveiliging, en diverse andere essentiële aspecten. Voor onze klanten vatten we dit samen in enkele kernpunten:

  • Bescherming van bedrijfsinformatie: Je kunt erop vertrouwen dat je bedrijfsinformatie en omgeving goed worden beschermd tegen onbevoegde toegang.
  • Geoptimaliseerde processen: Onze geoptimaliseerde processen zorgen voor een snellere en betere afhandeling van vragen en aandachtspunten, wat leidt tot een hogere klanttevredenheid.
  • Risicobeheer: Door periodieke controles en toetsing van beveiligingsmaatregelen hebben we een helder beeld van de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging. Hierdoor kunnen we proactief maatregelen implementeren om deze risico’s te beperken.

Wij zijn enorm blij met deze erkenning en willen onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons stellen. Naast de ISAE 3402-certificering tonen we met onze ISO 27001-certificaten aan dat we de hoogste normen hanteren op het gebied van informatiebeveiliging, dienstverlening en kwaliteitsmanagement.

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

Vacatures

Vacature: Projectmedewerker

Uitdagende functie ICT projectmedewerker. Ben jij in staat zelfstandig cloud-oplossingen te realiseren en geef jij klanten graag de juiste adviezen over uiteenlopende vraagstukken? Weet jij

Lees verder »