Heeres Assurantiën kiest voor Cloud omgeving van Bokxing IT!

heeres assurantien

Heeres Assurantiën in 1981 gestart vanaf een zolderkamer door Wim Heeres. In de begin jaren 80 heeft hij een van de eerste computers gekocht. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot, onafhankelijk intermediair. Daarnaast hebben ze een volmacht: Heeres Assuradeuren. Opgericht met als doel om zelf verzekeringen-oplossingen te creëren voor de relaties van Heeres Assurantiën op het gebied van schadeverzekeringen en een efficiënt en kwalitatief hoogstaand digitaal werkproces neer te zetten. Met 22 vakkundig opgeleide medewerkers geeft Heeres Assurantiën met veel plezier advies aan (familie)bedrijven, ZZP-ers en particulieren.

Tot  een aantal maanden geleden maakte Heeres Assurantiën gebruik van een lokale ICT-omgeving, onlangs is er besloten om over te stappen naar online werkplekken van Bokxing IT. Om er zo voor te zorgen dat het bedrijf plaatsonafhankelijk kan werken en in principe volledig digitaal.

Wij hebben Wouter Heeres gevraagd welke afwegingen er gemaakt zijn om naar deze nieuwe oplossing over te stappen en hoe hij de dienstverlening ervaart.

Waarom is de keuze gemaakt om de IT-omgeving om te zetten naar een Cloud omgeving?

Wij hadden een server op locatie deze omgeving was verouderd en hierdoor aan vervanging toe. Daarnaast heeft ons systeemhuis DIAS nieuwe software geïntroduceerd wat beter te installeren en onderhouden is binnen de nieuwe oplossing. Hierdoor was het voor ons het uitgelezen moment om over te stappen naar deze oplossing

Welke voordelen hebben jullie bij de nieuwe omgeving

De Cloud omgeving heeft een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele lokale oplossing die voor ons erg belangrijk zijn; back-up, redundantie, beveiliging en onderhoud zijn beter geregeld. Daarnaast is een groot voordeel dat wij geen eigen hardware aan hoefden te schaffen en volledig ontzorgd worden op het gebied van beheer, onderhoud en updates van bedrijfssoftware.

Wat levert de dienstverlening van Bokxing IT jou op als bedrijf?

Voornamelijk heel veel tijdsbesparing, met de lokale oplossing deden we nog erg veel zelf. Jullie hebben een groot gedeelte van de ICT gerelateerde werkzaamheden uit handen genomen.

Wat is fijn aan de samenwerking met Bokxing IT?

Een grote plus is het vriendelijke en welwillende personeel. Als er onverhoopt toch een incident is wordt er snel geschakeld en geacteerd wat heel fijn is met het oog op de bedrijfscontinuïteit.

Wat voor cijfer (en waarom) geef je Bokxing IT?

Cijfers zijn moeilijk te geven, maar een ruim voldoende lijkt mij gepast!

Meer informatie over onze Cloud oplossing? Neem dan contact op!

Deel dit bericht via

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer nieuws

Vacatures

Vacature: Projectmedewerker

Uitdagende functie ICT projectmedewerker. Ben jij in staat zelfstandig cloud-oplossingen te realiseren en geef jij klanten graag de juiste adviezen over uiteenlopende vraagstukken? Weet jij

Lees verder »